031 005 07 38

CERERE DE OFERTA

 
 
campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii
Sunt de acord sa primesc newsletterele Eventstuff
 

Peste 12 ani de experienta internationala
Peste 1500 de evenimente de succes

In mai putin de 8h un reprezentant Eventstuff te va contacta
pentru detaliile de oferta

Nunta la cort

20% discount la corturile contractate pana la 15 martie!*

Cortul de nunta transparent este solutia ideala pentru organizarea nuntii voastre in aer liber, permitandu-va sa va bucurati de frumusetea peisajului. Corturile pot fi montate oriunde, cu conditia de a fi indeplinite cateva conditii, dar nu va bateti capul cu ele, verificam noi! Noi le-am instalat in Franta, pe Coasta de Azur, in gradini si parcuri, la palate, pe plaja sau pe malurile lacurilor.

*discounturile nu se cumuleaza si se aplica numai corturilor transparente. Accesoriile cu care sunt echipate acestea pot face obiectul unor discounturi separate. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20% discount la corturile contractate pentru iulie, august, octombrie, noiembrie!*

Corturile au dimensiuni reglabile, astfel incat marimea lor sa poata fi ajustata in functie de numarul invitatilor vostri, ceea ce reprezinta un mare avantaj in comparatie cu salile de evenimente.Amenajate pe gustul vostru cu mobilierul cel mai potrivit, luminate si decorate dupa dorintele voastre pe care le putem defini impreuna, le putem transforma in spatii spectaculoase pentru evenimentul vostru. 

PROFITA DE PROMOTII ACUM!

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata

 

Imagini de la organizarea evenimentului "Nunta la cort "

inchiriere mobilier Nunta la cort inchiriere mobilier Nunta la cort inchiriere mobilier Nunta la cort inchiriere mobilier Nunta la cort inchiriere mobilier Nunta la cort inchiriere mobilier Nunta la cort inchiriere mobilier Nunta la cort inchiriere mobilier Nunta la cort inchiriere mobilier Nunta la cort inchiriere mobilier Nunta la cort inchiriere mobilier Nunta la cort inchiriere mobilier Nunta la cort inchiriere mobilier Nunta la cort inchiriere mobilier Nunta la cort