031 005 07 38

CERERE DE OFERTA

 
 
campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii
Sunt de acord sa primesc newsletterele Eventstuff
 

Peste 12 ani de experienta internationala
Peste 1500 de evenimente de succes

In mai putin de 8h un reprezentant Eventstuff te va contacta
pentru detaliile de oferta

Nunti

logistica pentru nunti

Logistica si echipamente necesare nuntilor

Nunta la cort

Din ce in ce mai multe cupluri isi doresc o nunta in aer liber, in afara zidurilor restaurantelor, in spatii neconventionale  cum ar fi o poiana, o gradina sau pe plaja.

Avantajele nuntii la cort

In oricare dintre cazuri, cortul este solutia ideala pentru a elimina emotiile generate de capriciile vremii fiind extrem de ofertanta din punctul de vedere al posibilitatilor de design. Disponibile in diverse modele si forme, de la cea clasica, rectangulara, pana la cele  in forma de dom sau de pagoda, cu pereti albi sau transparenti,  corturile de nunta reprezinta cadrul perfect pentru crearea oricarui decor sau concept, fara constrangerile  impuse de arhitectura unei cladiri. Ele se pot incadra cu usurinta in ambient datorita simplitatii constructiei.

Mici secrete ce va vor  asigura confortul

In cazul in care va decideti sa inchiriati un cort pentru nunta voastra, iata cateva amanunte pe care este bine sa le aveti in vedere:

-         Alegeti un loc a carui suprafata sa fie orizontala si plana sau care sa poata fi nivelata. Daca problema alimentarii cu energie electrica se rezolva cu ajutorul generatoarelor portabile, solutie totusi costisitoare, este recomandabil sa alegeti o locatie unde sa existe apa curenta.

-         Pentru inchirierea cortului, cautati un furnizor cu experienta. Este important sa inteleaga dimensiunile evenimentului, caracteristicile spatiului  ales, posibilitatile de ancorare in sol/pavaj in functie de caracteristicile acestuia si de conditiile meteo si sa va recomande structura optima pentru cortul pe care-l doriti.

-          Cautati un furnizor  care sa detina intregul inventar care va este necesar (mobilier, huse si fete de masa, instalatii de aer conditionat, accesorii luminoase, decoratiuni, toalete mobile). Povestiti-i despre ideea voastra, depre locul in care doriti sa va organizati nunta, eventual programati o vizita pentru masuratori.  

-         Este extrem de important pentru siguranta voastra si a invitatilor vostri ca structura cortului sa fie testata si certificata conform normelor internationale de calitate si siguranta iar montajul sa se faca respectandu-se toate aceste norme. De aceea, este bine sa va alegeti un furnizor de echipamente profesionale cu un portofoliu bogat de evenimente si cu o echipa de implementare experimentata. 

-         Cu cat furnizorul vostru detine mai multe din resursele necesare evenimentului, cu atat veti beneficia de mai multa siguranta si flexibilitate.

Ce tip de cort alegeti?

In functie de spatiul ales si de numarul de invitati, puteti alege diverse modele si dimensiuni de cort. Clasicele corturi modulare cu deschideri de diverse dimensiuni sunt cel mai des utilizate. Forma rectangulara permite o impartire usoara a spatiului pentru mese, scena, ring de dans, bar, etc, modularitatea lor permitand adaptarea dimensiunilor conform necesitatilor evenimentului. In general acestea sunt dotate cu podea, mocheta sau parchet, drapaj si candelabre.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Decoratiunile, luminile si alte accesorii  vor fi alese astfel incat sa se potriveasca povestii nuntii voastre. In functie de modul de desfasurare a  evenimentului, puteti alege corturi-pagoda cu pereti transparenti, albi, cu ferestre sau fara pereti pentru a amenaja spatii cu diverse destinatii (lounge, pentru fumat, pentru primirea invitatilor, pentru copii sau pentru alte activitati).  Cum ceremoniile oficiate in aer liber au devenit foarte la moda, va recomandam aceste gen de corturi si pentru amenajarea spatiului pentru ceremonie. 

In cazul in care doriti o altfel de forma pentru evenimentul vostru puteti alege un cort dom. Forma lui deosebita si structura de lemn lacuit aparenta la interior permit integrarea sa in decor, fara a mai fi neaparata nevoie de drapaje.

Oricare este visul vostru referitor la nunta, noi detinem in depozitele noastre intregul inventar necesar si avem experienta necesara pentru a va intelege dorintele si a va acorda consilierea de care aveti nevoie, dandu-va cele mai bune sfaturi pentru organizarea optima a nuntii. Echipa noastra experimentata asigura implementarea fara cusur a oricarui eveniment, oricat de complex, oriunde in tara.

Inventarul propus  pentru nunta perfecta

 • Corturi de diverse dimensiuni si forme, dotate cu podea si mocheta sau pardoseala de parchet, drapaj, corpuri de iluminat si décor
 • Mobilier  pentru nunti
  • Mese rotunde de 10-12 persoane si modele deosebite de fete de masa;
  • Mese bistro
  • Scaune cu huse croite fest pe forma lor, confectionate din materiale deosebite, ce se pot asorta usor diverselor modele de fata de masa
  • Scaune tip Chiavari de diverse culori, inclusiv transparente
  • Scaune tip Ghost transparente, albe sau negre
  • Scaune tip Pantone
  • Mese de cocktail cu huse stretch in culori variate, cu sau fara sisteme de iluminare
  • Mese de cocktail cu blat de sticla
  • Scaune de bar
  • Mobilier lounge iluminat
  • Mobilier lounge
  • Mese de bufet cu huse stretch
  • Bar de trestie
  • Baruri iluminate LED RGB

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata

 

Imagini de la organizarea evenimentului "Nunti"

inchiriere mobilier Nunti inchiriere mobilier Nunti inchiriere mobilier Nunti inchiriere mobilier Nunti inchiriere mobilier Nunti inchiriere mobilier Nunti inchiriere mobilier Nunti inchiriere mobilier Nunti inchiriere mobilier Nunti inchiriere mobilier Nunti inchiriere mobilier Nunti inchiriere mobilier Nunti inchiriere mobilier Nunti inchiriere mobilier Nunti