031 005 07 38

CERERE DE OFERTA

 
 
campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii
Sunt de acord sa primesc newsletterele Eventstuff
 

Peste 12 ani de experienta internationala
Peste 1500 de evenimente de succes

In mai putin de 8h un reprezentant Eventstuff te va contacta
pentru detaliile de oferta

Cum poti plasa o comanda sau o cerere de oferta? Iata mai jos pasii necesari:

1. Cauta produsele pe care doresti sa le inchirieazi sau despre care doresti sa primesti informatii. Pentru fiecare dintre ele apasa pe butonul “Adauga in lista”. Vei observa ca in coltul din dreapta sus, “cosul de cumparaturi” tocmai a devenit activ si iti arata numarul de produse pe care le-ai selectat. Continua asa pana cand ai ales toate produsele care te intereseaza.

 

2. Dand click pe “Cosul de cumparaturi” vei fi redirectionat automat catre lista de produse selectate. Daca vrei sa soliciti informatii si despre alte produse, du-te inapoi la Catalog sau alege dintre produsele “Recomandate”. Daca ai terminat de adaugat produse in lista, da click pe “Cere oferta” si mergi la pasul urmator. Pentru orice editare in cosul de cumparaturi da click pe sageata de “Actualizeaza”.

 

3. Ai ajuns la pasul al doilea: trimiterea cererii de oferta. Completeaza formularul de cerere de oferta, fa click pe “trimite” si un reprezentant Event Stuff te va contacta in maxim 8 ore lucratoare pentru a-ti oferi informatiile solicitate, pentru a discuta detaliile evenimentului si pentru a finaliza comanda.