031 005 07 38

CERERE DE OFERTA

 
 
campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii
Sunt de acord sa primesc newsletterele Eventstuff
 

Peste 12 ani de experienta internationala
Peste 1500 de evenimente de succes

In mai putin de 8h un reprezentant Eventstuff te va contacta
pentru detaliile de oferta

Despre noi

Event Stuff  Central Europe SRL s-a nascut in octombrie 2008, cand cel mai mare furnizor de logistica pentru evenimente din Europa Centrala  - Event Stuff Central Europe Kft. Ungaria, infiintata in anul 2000 - a decis sa-si extinda serviciile in Romania.  

Intr-o piata in care gasirea tuturor echipamentelor necesare desfasurarii unui eveniment insemna colectarea lor de la diversi furnizori, Event Stuff a venit cu o oferta noua : un pachet integrat de servicii legat de inchirierea de echipamente pentru evenimente.  Pentru ca stim cat este de solicitanta organizare unui eveniment, ne-am propus sa va scutim de orice grija si orice consum inutil de timp pentru gasirea solutiilor optime in aceasta privinta. Astfel, odata plasata comanda si incheiat contractul, va puteti vedea linistiti de celelalte aspecte ale organizarii evenimentului pentru ca noi avem grija de transport, montaj, asezare pe pozitie, intretinere si demontaj. Oriunde, totul in timp util !

Furnizarea acestor servicii este activitatea noastra exclusiva ! Aceasta ne-a permis sa ne canalizam toate investitiile catre crearea unei importante baze logistice continand o varietate mare de produse in cantitati ce pot satisface majoritatea evenimentelor de amploare, fie ele competitii sportive, concerte, conferinte, petreceri corporate si private sau nunti. Astfel, inventarul nostru este intretinut in permanenta si innoit continuu conform tendintelor pietei si sugestiilor primite de la voi.

Am reusit sa invatam sa ascultam si sa intelegem cerintele voastre, sa definim in mod eficient necesitatile de logistica pentru orice tip de eveniment in functie de datele acestuia, sa estimam timpul necesar transportului, montajului, asezarii pe pozitie sau demontajului precum si modul cel mai rapid si corect de asamblare a produselor pe care le oferim. Astfel reusim sa raspundem cu promptitudine oricaror solicitari, oricat ar fi ele de indraznete, oriunde in Romania, in Ungaria, Republica Moldova si Bulgaria.

Am dezvoltat o echipa serioasa, unita, precum o familie: echipa Event Stuff. Oricand pregatita sa raspunda provocarilor de orice fel. Fiecare membru intelegand importanta rolului pe care-l are si faptul ca “numai impreuna, cu seriozitate” este reteta reusitei.